Het milieu


Als een voedselbedrijf zijn we afhankelijk van een volledige en betrouwbare voorziening van granen, water en energie. Het is in ons eigen belang, de belangen van jouw familie, evenals die van de planeet om alle middelen verstandig te gebruiken om elke dag geweldig te maken.

OurEnvironment

Iedere dag wordt Kellogg's een beetje duurzamer. Onze Chief Sustainability Officer en het Social Responsibility Committee van onze raad van bestuur zorgen ervoor dat we op de juiste koers blijven. Zij stellen richtlijnen op over de herkomst van onze producten, de landbouwproducten, en stellen meetbare doelen voor de reductie van onze uitstoot, ons water- en energieverbruik en onze afvalverwerking.

Lees meer informatie in ons MVO-rapport

Duurzame productie

Het is voor Kellogg's belangrijk te weten waar onze ingrediënten vandaan komen. Alle tarwe die we in het Verenigd Koninkrijk gebruiken, is afkomstig van Britse boerderijen. Voor de tarweproductie werken we samen met Europese boeren en molenaars voor de ondersteuning van duurzame landbouw om zo de beste producten te kunnen aanbieden.

Programa Origins

Niet zomaar een doos

De allereerste doos die W.K. Kellogg meer dan 100 jaar geleden vulde, bestond volledig uit gerecycleerd materiaal. Tegenwoordig worden bijna al onze pakken gemaakt van 100% gerecycleerd karton, wat goed is voor het milieu. En ook jij kunt ons helpen. Al onze verpakkingen kunnen gerecycleerd worden, zelfs de plastic binnenzakken kunnen worden gerecycleerd. Zo draag jij ook je steentje bij.

Zorgvuldig waterverbruik

Bij Kellogg, houden we nauwlettend en zorgvuldig waterverbruik in de gaten en erkennen de noodzaak om water verstandig te gebruiken. Om een positieve impact op het milieu te hebben; willen we zoveel mogelijk water te besparen.

Using Less Energy

Lager energieverbruik

We zijn gestart met ons energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen over de hele wereld te reduceren. Kellogg probeert de CO2-voetafdruk elk jaar verder te verlagen door het energieverbruik van onze fabrieken te verlagen en onze ingrediënten op duurzame manier te transporteren.

Focus op afval

We hebben al heel veel bereikt op het gebied van duurzame afvalverwerking, maar we zijn pas tevreden als we nóg minder afval storten.

Meer informatie over onze milieumaatregelen en -ontwikkelingen over de wereld

Resultaten en de toekomst

Lees hoe we ons effect op het milieu verlagen en welke doelen we voor onszelf hebben opgesteld.

Lees ons MVO-rapport

Delen