search icon my accountcountry selector
Onze passie voor voeding

Onze passie voor voeding

“Wij zijn een bedrijf met toegewijde mensen die kwaliteitsvolle producten maken om zo bij te dragen aan een gezondere wereld.” — W.K. Kellog

Bij Kellogg streven we ernaar alle gezinnen overal een gezond ontbijt te geven. We doen alles op basis van het gedachtegoed van W.K. Kellogg, wat blijkt uit zijn handtekening op al onze producten.

Zo is het allemaal begonnen

Meer dan 100 jaar geleden zag W.K. Kellogg de mogelijkheden van één graankorrel. Eenvoudig geroosterde maïsvlokken, lagen aan de basis van het bestaan van ontbijtgranen.

Kellogg was er op gebrand om de gezondheid van de bevolking te verbeteren en greep elke kans om iedereen met wie hij in contact kwam, zo goed mogelijk te helpen.

Daarom was de Kellogg Company het eerste bedrijf in de voedingsindustrie dat een diëtiste heeft aangenomen: Mary Barber. Ze werd hoofd van de Home Economics Department van Kellogg's en gaf consumenten informatie over voeding. Kellogg was het eerste bedrijf met voedingswaarde-etiketten en productinformatie op de verpakkingen. Zo kon iedereen bewustere keuzes maken over voeding. Kellogg kwam ook als eerste met verrijkte ontbijtgranen, zodat iedereen 's ochtends van een nog gezonder ontbijt kon genieten.

Het allerbeste in elke hap

Tegenwoordig zijn onze ontbijtgranen nog altijd gemaakt op basis tarwe, maïs, haver of rijst.Vervolgens voegen we ingrediënten van hoge kwaliteit toe om de smaak en de granen het best tot hun recht te laten komen. Dan brengen we ze op de markt, in de vorm van onze geliefde ontbijtgranen.

Iedere graankorrel die we gebruiken, is voedzaam en smakelijk, waardoor we een groot assortiment kunnen aanbieden. We maken onze verschillende producten speciaal met jou en jouw gezin in gedachten, zodat jullie ochtends tevreden de deur uit kunnen gaan.

Met deze voedzame granen zorgen wij voor een goede start van de dag om het beste uit de dag kunnen halen.

Dat is onze passie en onze belofte.