Ontdek het voordeel van tarwezemelen


We hebben allemaal wel eens last van een opgeblazen gevoel of kleine buikklachten. Door onze drukke levens besteden we hier vaak weinig aandacht aan. Maar er is goed nieuws: er is nu een eenvoudige én smakelijke manier om komaf te maken met deze ongemakken en je inwendige evenwicht snel weer terug te vinden.

Maak van All-Bran een onderdeel van je dagelijks ontbijt en ervaar al tijdens de eerste dagen de voordelen. Met ons 5-dagenschema voel je je vanbinnen goed en raak je weer in vorm!

Hoe werkt het?
Geniet vijf dagen lang elke dag van een portie Kellogg's ALL-BRAN! Maak je keuze uit onze heerlijke smaken: All-Bran Flakes, All-Bran Plus en All-Bran Choco.Je bent net begonnen met dit schema om je vanbinnen weer beter te voelen. We hopen dat je uitkijkt naar deze uitdaging!

Misschien voel je al vanaf de eerste dagen een verschil. Volhouden dus! Over vijf dagen is dat opgeblazen gevoel verdwenen en barst je weer van energie.

Misschien voel je je nog steeds een beetje opgeblazen of futloos. Maak je geen zorgen, dat is normaal. Blijf het 5-dagenschema van All-Bran volgen en je zult gauw het verschil merken.

Je bent halfweg! Die kleine buikongemakken zouden nu stilaan moeten verdwijnen. Volhouden! Over drie dagen voel je je weer superlekker in je vel.

Nog maar twee dagen en je hebt het All-Branschema afgerond. We hopen dat je ondertussen al een verschil merkt, en dat je je al veel beter voelt. Morgen is dat opgeblazen gevoel helemaal verdwenen en barst je weer van energie.

Bravo! Je hebt de uitdaging helemaal volbracht. Die vermoeidheid, dat gebrek aan energie en dat opgeblazen gevoel zouden nu tot het verleden moeten behoren. Onthoud dat een kommetje All-Bran, als onderdeel van een evenwichtig ontbijt en een gezonde levensstijl, het geheim is voor een gezonde buik! Dus waarom zou je All-Bran voortaan niet gewoon elke dag op het menu zetten?

Voel je goed in je vel


*Tarwezemelenvezels dragen bij tot een snellere darmtransit, als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.